Onze expertises

Omdat wij al meer dan 100 jaar bestaan is ons bouwbedrijf door de jarenlange ervaring van alle markten thuis.

Nieuwbouw

Wij hebben veel verschillende soorten woningen gerealiseerd. Dit varieert van landelijke woningen en schuurwoningen tot luxe villa’s.

Verbouw

Bij verbouw kan het om een kleine aanpassing in/om uw woning gaan tot het compleet verbouwen van uw woning of woonboerderij of het vernieuwen van daken. Ook hierin hebben wij veel ervaring.

Agrarische sector

Van oudsher zijn wij altijd actief geweest in de agrarische sector. Dit gaat van nieuwbouw van rundvee- en varkensstallen tot het maken van mestkelders. Ook het aanpassen van stallen voor een melkrobot kunnen wij voor u realiseren.

Betonbouw

Voor betonwerken weten klanten ons al jaren te vinden. Dit begon in de jaren ’80 met het maken van mestkelders in de agrarische sector. Tegenwoordig worden er allerlei kelders gerealiseerd, zoals wijnkelders, zwembaden en kelders voor schietverenigingen.
Ook andere betonwerkzaamheden, zoals betonvloeren en betonbalken, kunnen door ons worden gemaakt.

Utiliteitsbouw

In de utiliteitsbouw hebben wij verschillende projecten gerealiseerd. Dit varieert van nieuwe bedrijfshallen tot uitbreiding van bestaande gebouwen en kantoren.

 

Vrijblijvend contact opnemen
Van plan om te bouwen of te verbouwen? Bouwbedrijf Reusen begrijpt de uitdagingen en vragen die daarbij komen kijken. Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.