Over Bouwbedrijf Reusen

Het in 1922 opgerichte familiebedrijf staat onder leiding van de derde generatie Reusen. Door de jarenlange ervaring en een team van kundige, vakbekwame medewerkers kunnen wij al uw bouwwensen realiseren. Wij onderstrepen de kleinschaligheid. Op deze wijze blijven we nauw bij onze projecten betrokken en kunnen we tijdig inspelen op de wensen van de klant.

Door de jarenlange expertise is het bouwbedrijf van alle markten thuis. Een nieuwe woning is voor toekomstige bewoners geen dagelijkse aangelegenheid. Zo heeft iedereen zijn eigen specifieke woonwensen en ideeën. Door een flexibele instelling en korte lijnen binnen de organisatie weet bouwbedrijf Reusen dit voor u te realiseren. Aangesloten bij Bouwgarant staat Bouwbedrijf Reusen voor kwaliteit en service bij ieder bouwproject.

Ook voor verbouw bent u bij ons aan het juiste adres. Uw wensen worden vertaald in concrete plannen. Wij regelen voor u de tekeningen, bouwaanvragen en bouwvergunningen. Alles om er voor te zorgen dat uw wens werkelijkheid wordt. Tevens zijn wij gespecialiseerd in de betonbouw en het bouwen van kelders. Deze worden gerealiseerd voor particuliere opdrachtgevers maar ook voor collega-aannemers. Utiliteitswerken op allerlei gebieden, zoals bedrijfshallen en kantoren worden ook gerealiseerd. Van oudsher zijn we tevens actief in de agrarische sector, hoofdzakelijk met het bouwen en uitbreiden van varkens- en rundveestallen. Daarnaast is Bouwbedrijf Reusen een erkend leerbedrijf, zodat het jongeren kan opleiden voor een functie in de bouw.

Vrijblijvend
contact opnemen
Van plan om te bouwen of te verbouwen? Bouwbedrijf Reusen begrijpt de uitdagingen en vragen die daarbij komen kijken. Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.